Pühapäeval, 8. septembril toimusid Pillapalu külas Kõrvemaa metsade vahel neljandad Anija valla meistrivõistlused discgolfis. Kell 11 alanud mängupäev tõi kettaid loopima ligi kolmkümmend huvilist. Kõige enam osalejaid – 16 – oli edasijõudnud meeste võistlusklassis. Naisi oli võistlemas viis, algajaid ning noori kokku seitse. Kõik võistlejad mängisid ühe ringi Kõrvemaa 20 korviga Pro rajal.

Edasijõudnute arvestuses kerkis algusest peale esile vallavanem Riivo Noor, kes läbis võistluse stabiilselt, saavutades lõpptulemuseks +1 ning kindla esikoha. Teised auhinnalised kohad vaheldusid mängu jooksul pidevalt. Otsustavatel hetkedel näitasid parimat minekut Vardo Aas (+8), kes saavutas teise koha ning Rando-Juku Sirkas (+9), kes tuli kolmandaks.

Naiste seas tegi võimsa tulemuse Kelli Ellus, kelle +4 ei jätnud konkurentidele võimalustki. Teisele kohale tuli Katrin Arnhold (+21) ning kolmandaks Kadriann Randmer (+27).

Algajad mehed võistlesid koos noortega. Kõige paremini õnnestus mäng Mathias Tammarul (+11). Teiseks tuli oma debüütvõistlustel Urmas Ott (+13) ning kolmandaks Teet Rikko (+14).

Parima noormängija eripreemia pälvis koos edasijõudnutega võistelnud Alvar Soikka (+13).

SA Anija Valla Spordimaailm tänab kõiki osalejaid, meistrivõistluste korraldamisel suureks abiks olnud Riivo Noort ning Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskust.

Kõik tulemused leiab SIIT.

Järgmisena on Anija valla meistrivõistlused tulemas kergejõustikus. Võistlused toimuvad laupäeval, 14. septembril algusega kell 16.00 Kehra staadionil. Rohkem infot leiab SIIT.

Autor: Mihkel Kuuse